11 november 2015

Gastenboek

Wat vond u van de behandeling?
Laat hieronder gerust een reactie achter.

15 gedachten over “Gastenboek

 • Na een duidelijke uitleg direct mijn pijnlijke arm behandeld.
  De volgende dag pijnvrij kunnen werken en trainen.

 • Voor het eerst bij Henry ontspanningsmassage gehad waarbij Henry ook mijn geopereerde voet voorzichtig heeft gemasseerd, luisterde inderdaad naar je klachten en begint rustig.
  Mijn voet voelt nu beter aan en mijn lijf is helemaal ZEN.

  Ik ga zeker weer een afspraak maken.

 • Na 1 behandeling gaat het met mijn hamstring per dag een stuk beter! Voortaan eerder naar Henry toe!

 • Al een aantal malen op de tafel bij Henry geweest meet steeds weer een beter resultaat dan verwacht !
  meer dan tevreden over het behaalde resultaat.
  Ga zo door Henry .

 • Na 2 behandelingen eindelijk hoofdpijn vrij. Ook andere klachten verminderd of verdwenen. Henry heeft er een vaste klant bij!

 • Met een nieuwe behandeling [Bemer] gaat het super goed met mijn schouder [slijmbeurs ontsteking] waar de medicijnen het niet op konden lossen ben nu 2x geweest verbluffend resultaat bedankt Henry

 • Vijf dagen voordat mijn vrouw en ik zouden gaan kamperen met de caravan in Spanje kreeg ik aan mijn rechter knie een slijmbeurs ontsteking voor wie niet weet wat dat is kan ik zeggen geluksvogel.Het advies van de huisarts was gedurende een maand met een gestrekt been met ijs op de knie naar buiten kijken, dag vakantie.Op advies van mijn zoon naar Henry met de gedachte niets proberen helpt zeker niet, er naartoe rijden was een marteling op de behandeltafel kruipen pijnlijk.Henry heeft na het geanimeerde gesprek met een trilding mijn knie behandeld waarbij ik beurtelings niets voelde of het voelde aan of mijn hele ruggengraat aan het rammelen was vervolgens kreeg ik een taping over mijn knie.Zou dat nu moeten helpen ? nou ja wie a zegt moet ook b zeggen dus afscheid nemen en naar huis.
  Met het naar de auto lopen merkte ik per stap al een verbetering samenvattend kan ik zeggen het is ONVOORSTELBAAR na vijf dagen reden we richting Spanje.
  Henry hartstikke bedankt je hebt onze vakantie gered.

 • Erg tevreden met de behandelingen! Aardige en gezellige man die echt de tijd neemt om je goed te helpen, daarnaast heeft hij heel veel kennis.
  Een aanrader voor iedereen!

 • Vandaag voor het eerst lymfedrainage massage gehad incl. taping. Wat een geweldige ervaring. M’n benen voelen na de eerste behandeling al een heel stuk beter aan. Had ik het maar eerder ontdekt. Een aanrader!

 • Een aanrader,
  Iemand die luistert naar je klachten en ermee aan de gang gaat.
  In een paar maanden tijd kan ik mijn arm weer optimaal gebruiken en ben ik pijn vrij

 • Super tevreden, een echte aanrader! Heb hier in korte tijd meer resultaat dan maanden bij de fysio! Deze man weet waar hij over spreek, en alleen al uit jou verhaal weet hij wat het evt. kan zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *