Algemene voorwaarden

Als u een afspraak voor een massage maakt, ga ik ervan uit dat u kennis genomen heeft dan de onderstaande voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

Ethiek en hygiëne staan binnen de praktijk hoog aangeschreven. Ik verwacht van mijn cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.

Voor een behandeling is het prettig als u op tijd aanwezig bent.

Indien u onder behandeling bent van een arts, specialist, therapeut, dan is het raadzaam deze eerst te raadplegen betreffende een behandeling bij een masseur.

Voor elke 1e massage zal er een korte anamnese worden afgenomen, om er zeker van te zijn dat u gemasseerd mag worden. Bij medicijngebruik moet de massagebehandeling soms worden aangepast. Geef altijd aan welke medicijnen u gebruikt en wat het doel daarvan is.

Indien de masseur niet volledig of verkeerd is ingelicht over de gezondheid van de klant, kan hdv-sportmassage niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel ten gevolge van een uitgevoerde massage.

Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden.

Bij twijfel kan de massagebehandeling worden gestaakt en wordt u gevraagd eerst met de huisarts/specialist te overleggen. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra de behandelende arts hierin toestemt. U betaalt in dit geval géén behandelingskosten.

U mag niet gemasseerd worden bij:
Koorts, griep, ziekten met een verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidziekten, infectieziekten, ernstige vaatziekten, psoriasis, kanker, trombose, gebruik van antibiotica en ontstekingsremmers. Specifiek voor hotstone-massage geldt : burnout/ extreme vermoeidheid en uitputting. Voor hoofdpijnmassage: geen massage tijdens een migraine aanval.
Neemt u bij twijfel of vragen gerust contact op.

Afhankelijk van de ernst en locatie van de aandoening mag u niet gemasseerd worden bij:
Open wonden, zwangerschap, ontstekingen, traumatische aandoeningen, antidepressiva en spataderen.
Neemt u bij twijfel of vragen gerust contact op.

Ook gebruik van alcohol en drugs gaat niet samen met massagebehandelingen.

HDV-sportmassage is niet aansprakelijk voor beschadiging, vermissing of diefstal van persoonlijke spullen.

Mocht u een afspraak hebben gemaakt en kunt u deze niet nagekomen graag zo spoedig mogelijk afmelden. Bij het maken van een afspraak wordt altijd uw email, adres en telefoonnummer gevraagd voor mijn administratie.

Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de behandeling.

De betaling dient contant te geschieden, betalingen via bank (mobiel bankieren) is in overleg mogelijk. Er is geen pinbetaling mogelijk.

Alle in deze site genoemde prijzen, evenals overeengekomen prijzen zijn inclusief 9% of 21% BTW.

Het moge duidelijk zijn dat er géén erotische massages worden geven. Bij oneerbare voorstellen of andere erotisch getinte gedragingen zal de behandeling onmiddellijk gestaakt worden. De massagebehandeling wordt dan wel volledig in rekening gebracht.

Let op:
Ik ben géén arts. Ik wil en kan géén diagnoses stellen. Massages kunnen nooit een vervanging zijn van medisch advies: bij (aanhoudende) gezondheidklachten dient u ten alle tijden een (huis-)arts te raadplegen.